ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΠΙΝΗΣ

andreas-tapinis-profile

O Οδοντίατρος Ανδρέας Ταπίνης τελείωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 1994 και τον Μάρτιο του 1995 ορκίστηκε Αξιωματικός στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων.

Το 1996 εργάστηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Σαλαμίνας και είχε την θέση του Υποδιευθυντή Οδοντιατικού τμήματος ενώ παράλληλα την ίδια χρονιά εγκαινιάζει το ιδιωτικό του ιατρείο στα βόρεια προάστεια στην περιοχή της Πεύκης.
Το 1998 συνεχίζει ως Διευθυντής Θεραπευτηρίου στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και διακρίνεται τόσο στο ναυτικό όσο και στο ιδιωτικό του ιατρείο μέσα από τις θεραπευτικές του ικανότητες..

Το 2000 εργάστηκε στο μετοχικό Ταμείο Ναυτικού και κατά τα έτη 2001 – 2004 υπήρξε υποδιευθυντής του Οδοντιατρικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμνίνας και από το 2005 – 2007 εργάστηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών στην θέση του Επιμελητή Οδοντιατρικού τμήματος.

Από το 2004 και μετά ξεκινάει να ενημερώνεται περαιτέρω με οδοντιατρικά σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με θέμα την αισθητική αλλά και τη χειρουργική οδοντιιατρική.

Κατά τα έτη 2007-2009 εργαστηκε ως Οδοντίατρος στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και από το 2010-2012 ως Υποδιευθυντής Οδοντιατρικού Τομέα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Mέχρι σήμερα συνεχίζει στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας ως Διευθυντής Οδοντιατρικού τμήματος, ενώ ως προς την ιδιωτική του καριέρα έχει παρακολουθήσει πάνω από πενήντα σεμινάρια θεωρητικά και πρακτικά(λαμβάνοντας διαπιστεύσεις από όλα)εκ των οποίων τα δεκαπέντε στο εξωτερικό και κυρίως στο liechtenstein σε μία από τις μεγαλύτερες οδοντιατρικές εταιρείες του κόσμου την ivoclar,αυξάνει το προσωπικό και δημιουργεί την ιδέα του smile treatment η οποία περιλαμβάνει ένα οδοντιατρείο που ακολουθεί τα πρότυπα του εξωτερικού με αποτέλεσμα τη μοναδικότητα του κάθε ασθενή,εμπεριστατωμένες απόψεις στην αισθητική και χειρουργική οδοντιατρική και μία ομάδα συνεχόμενα ενημερωμένη με τις τελευταίες εξελίξεις της ενώ τν τελευταίο καιρό ασχολέιται με την έρευνα για την ολοκληρωτική ανασύσταση των δοντιών από ρητίνη και την αντοχή της στο χρόνο.