ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Στο οδοντιατρείο μας παρέχεται η δυνατότητα ορθοδοντικής θεραπείας με τη μέθοδο invisalign – δηλ. ορθοδοντική μετακίνηση χωρίς τα παραδοσιακά σιδεράκια με την εφαρμογή μίας σειράς από σχεδόν αόρατες, αφαιρέσιμες μεμβράνες-aligners που τις αλλάζετε κάθε δύο εβδομάδες για το επόμενο set των μεμβρανών-aligner.

Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να εφαρμοσθεί με την ίδια ευελιξία και αποτελεσματικότητα τόσο σε εφήβους όσο και σε ενήλικες, διορθώνοντας τις ορθοδοντικές ανωμαλίες με πολλά πλεονεκτήματα.

Εξατομικευμένος στις δικές σας ανάγκες ορθοδοντικός μηχανισμός: ο οδοντίατρος θα πάρει αποτύπωμα των δικών σας δοντιών και από εκεί θα παραχθούν οι αόρατες και αφαιρέσιμες μεμβράνες aligners.

Άνεση εφαρμογής: δεν υπάρχουν μεταλλικά ή ασύρματα σιδεράκια να ερεθίζουν το εσωτερικό του στόματος και τα ούλα. Οι εφαρμοζόμενες μεμβράνες είναι αόρατες και έτσι κάποιος με δυσκολία θα διακρίνει ότι φορατε κάποιο ορθοδοντικό μηχανισμό. Για να φάτε, να πιείτε ή ακόμη και να βουρτσίσετε τα δόντια σας ο μηχανισμός αφαιρείται και έχετε πλήρη άνεση κινήσεων.

Ορθοδοντικός μηχανισμός μεγάλης αποτελεσματικότητας: πριν ακόμη ολοκληρωθεί η θεραπεία, η αλλαγή στο χαμόγελο σας είναι εμφανής με πιο ίσια δόντια.

Ανάλογα της βαρύτητας του προβλήματος, προσαρμόζεται αντίστοιχα και η παρεχόμενη λύση invisalign!