Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο ιατρείο μας μέσω της 3shape

Όλοι έχει τύχει μία ή και παραπάνω φορές να επισκεφτούμε τον οδοντίατρο για να κάνουμε μια προσθετική εργασία στα δόντια μας. Είτε αυτό είναι όψεις, είτε θήκη, είτε γέφυρα κτλ.

Πόσοι όμως θυμόσαστε και τη διαδικασία μέχρι να πραγματοποιηθεί η εργασία αυτή; Το ένα ή δύο ραντεβού για λήψη μέτρων,τις περίεργες “πλαστελίνες” που έμπαιναν μέσα στο στόμα για την αποτύπωση και προκαλούσαν την κατάποση τους ή τις φορές που χρειάστηκε επανάληψη όλων αυτών; Πιστεύω όλοι!

Ήρθε όμως η μέρα που όλα αυτά είναι παρελθόν!Η διαδικασία αλλάζει! Κλείνοντας το ραντεβού σας στο smile treatment από σήμερα θα σκανάρουμε την περιοχή όπου θα γίνει η προσθετική εργασία με τη μικροκάμερα της φωτογραφίας και μέσα σε δύο μόλις λεπτά θα έχει πραγματοποιηθεί η λήψη των μέτρων σας! Τόσο απλά χωρίς καμία απολύτως ταλαιπωρία! Τέλος, η μικροκάμερα 3shape σκανάρει όλη την περιοχή σε 3D επομένως το αποτέλεσμα που θα μας δώσει θα είναι ακριβείας και η εφαρμογή στο στόμα σας χωρίς περαιτέρω τροχίσματα όπως μέχρι πρότινος, θα σας ανταμείψει!